Registruotiems vartotojams     LT EN RU  
 
 
     
Naujienlaiškis


 
Dienos pietūs
 
Naujienlaiškis

Naujienos


2014-03-07

 


Šios savaitės naujiena - lietuviški vynai

            Vyno gamybos tradicijos lietuvių etninėse žemėse gyvuoja nuo senų laikų. Anksčiau šis gėrimas vadinosi medaus, nes buvo dedamas ne cukrus, o medus. Vynas būdavo laikomas skaptuotose bačkose, kurios dėl pastoviai žemos temperatūros užkasamos arba panardinamos vandenyje. Lietuviškas vynas gaminamasįvairių čionykščių vaisių bei uogų tokių kaip serbentas, braškė, agrastas, avietė, aronija, putinas, gervuogė, erškėtuogė, šermukšnisspanguolė, obuolys, kriaušė, slyva, svarainis ar vyšnia.

Natūralus Česlovo Ramoškos aronijų vynas (sausas)

15cl /75cl – 18,00Lt / 90,00Lt

Natūralus Česlovo Ramoškos aviečių vynas (p.saldus)

15cl/75cl – 24,00Lt / 120,00Lt

Natūralus Česlovo Ramoškos svarainių vynas (saldus)

15cl/75cl – 24,00Lt / 120,00Lt