Registruotiems vartotojams     LT EN RU  
 
 
     

Viduramžių turgus


Tai senovinė pramoginė programa skirta 20-iai ir daugiau žmonių.

Restorano „Lokys“ viduramžių turgaus šeimininkė (-as) pasitinka svečius ir supažindina su vakaro programa bei kiekvienam dalyviui įteikia vienodą skaičių senųjų šilingų. Juos turgaus prekeiviai kviečia išleisti trauktinių degustacijai, putpelių medžioklei ar žaidžiant senovinį stalo žaidimą „Gluckhaus“.
Vakaro šeimininkei talkina muzikantai, linksminantys, šokdinantys svečius ir renginio pabaigoje padedantys vesti turgaus prekių aukcioną, kuriame dalyviai išleidžia senuosius šilingus.

Turgaus programa vedama lietuvių, anglų, prancūzų ir rusų kalbomis.
Renginio kaina – 490 Eur
Trukmė ~ 2,5h

Siūlomas meniu:

Užkandžių stalas nukrautas:
Rudagalvių baravykų salotomis;
Lietuviškų sūrių rinkiniu (Keturių rūšių sūriai su uogiene ir lazdyno riešutais);
Tešlos krepšelis su voveraitėmis ir svogūniukais;
Agurkų statinaitės su varškės ir kumpio kremu bei sūrio traškučiu;
Stirnienos "Karpačio" su kietojo sūrio drožlėmis, pagardintas migdolais ir Pesto padažu

Karštųjų pasirinkimas:
Kunigaikščio Gedimino pamėgtas šernienos kepsnys su bruknėmis ir saldžia kriauše;
Žavingųjų lietuvaičių išgirta putpelė (Patiekiama su saldžia kriauše, bruknių bei vyno padažu ir grikiais);
Lašišos kepsnys su žolelėmis, patiekiamas su keptais baklažano, cukinijos ir paprikos griežinėliais, grietinėlės ir krapų padažu bei bulvių koše su špinatais;

Puotą vainikuos:
Ruginės duonos gardumynas su lazdynų riešutais, spanguolių uogiene ir plakta grietinėle;

Gėrimai:
Žolelių arbata;
Tradicinė kmynų gira;
Stalo vanduo.

Kaina svečiui – 30 Eur