Registruotiems vartotojams     LT EN RU  
 
 
     

„Lokio“ puotos


„Lokio“ puotos rengiamos 10-22 svečiams, užsisakiusanksto

Senovinė puotos programa keliama pagal viduramžių švenčių tradicijasvakaro šeimininkė (-as) pasitinka svečius, supažindina su senaisiais užstalės papročiais ir, prieš pradedant vaišintis gardžiais patiekalais, padeda nusiplauti rankas.
Puotos šeimininkė (-as) (vedėja (-as)) bei muzikantai linksmina svečiuspakviečia juos pačius „susimedžioti” putpeles vakarienei, renka stipriausią medžiotoją…

Puotos rengiamos lietuvių, anglų, prancūzų ir rusų kalbomis.
Trukmė ~ 1,5 h
Programos kaina 490 Eur

Siūlomas puotos meniu:

Užkandžių stalas nukrautas:
Lietuviškų mėsyčių rinkinys (Penkių rūšių mėsyčių asorti);
Lietuviškų sūrių rinkinys (Keturių rūšių sūriai su uogiene ir lazdyno riešutais);
Salotos su šiltais stirnienos gabalėliais, vytintais vynuoginiais pomidorais, uogomis ir traškia duonele;
Silkė su baravykais (Marinuoti agurkai, svogūnai, virtos bulvės ir krapų užpilas);
Užkandis prie alaus (Sūrio spurgos, alaus dešrelės, kiaulių ausys, kepinta duona);

Karštųjų pasirinkimas:
Stirnienos arba elnienos kepsneliai su keptais baravykais ir obuoliais (Patiekiami su bulvių skiltelėmis su lupena);
Restorano „Lokys“ vaišės (Stirnienos ir šernienos kepsniukai, žvėrienos dešrelė. Patiekiama su keptomis cukinijomis ir pomidorais, pagardintais raudonėliu ir peletrūnu bei bulvių griežinėliais su lupena);
Lašišos kepsnys su žolelėmis, patiekiamas su keptais baklažano, cukinijos ir paprikos griežinėliais, grietinėlės ir krapų padažu bei bulvių koše su špinatais;

Puotą vainikuos senovinis desertas:
Ruginės duonos gardumynas su lazdynų riešutais, spanguolių uogiene ir plakta grietinėle;

Gėrimai:
Žolelių arbata;
Tradicinė kmynų gira;
Stalo vanduo.

Kaina svečiui – 35 Eur