Registruotiems vartotojams     LT EN RU  
 
 
     

Kulinarinio paveldo stalas


Kulinarinio paveldo stalo pristatymas skirtas mažiausiai keturiems svečiams ir rengiamas tik užsisakiusanksto.
Vakaro metu vedančioji pristato lietuviškos virtuvės ypatumus, tradicijas ir senovinius patiekalų ruošimo būdus.

Renginio trukmė ~45 min
Istorijos pasakojamos lietuvių, rusų, prancūzų ir anglų kalbomis.
Pristatymo kaina 99 Eur 

VALGIARAŠTIS (mažiausiai 4-iems asmenims)

Šalti patiekalai
Lietuviškų mėsyčių rinkinys (Penkių rūšių mėsyčių asorti)
Lietuviškų sūrių rinkinys (Keturių rūšių sūriai su medumi ir lazdyno riešutais)
Silkė su baravykais (Marinuoti agurkai, svogūnai, virtos bulvės)
Užkandis prie alaus (Sūrio spurgos, alaus dešrelės, kiaulių ausys, kepinta duona)        
Karštasis patiekalas pasirinktinai:     
Kunigaikščio Gedimino pamėgtas šernienos kepsnys su bruknėmis ir saldžia kriauše         
Stirnienos kepsneliai su keptais baravykais ir obuoliais, patiekiami su bulvių skiltelėmis su lupena    
Restorano „Lokys“ vaišės (Stirnienos ir šernienos kepsniukai, žvėrienos dešrelė. Patiekiama su keptomis cukinijomis ir pomidorais, pagardintais raudonėliu ir peletrūnu bei bulvių skiltelėmis su lupena)
Saldėsis
Ruginės duonos gardumynas su lazdynų riešutais, spanguolių uogiene ir plakta grietinėle
Gėrimai
Tradicinė kmynų gira
Žolelių arbata
Lietuviškas alus , 0,5l
„Trejos devynerios“, 2 cl
 „Krupnikas“, 2 cl

Valgiaraščio kaina žmogui - 40 Eur